China roterende misstapring fabrikant

 JINPAT-Elektronikaco., Ltd

 

Uw Verzoek Onze Opdracht

nieuws

March 26, 2021

JINPAT-de Sleepringen verlenen de Dienst aan de Betere Systemen van de Schipaandrijving

Het massieve ooit Gegeven containerschip werd horizontaal vastgeklemd in de waterweg wegens laag zicht en zware wind. Het schip, dat het verkeer in één van de bezigste waterwegen van de wereld stopt, het Kanaal van Suez, is nog geplakt hoewel sommige maatregelen zijn gemaakt om het schip te verjagen.

Ooit Gegeven MV Geplakt in het Kanaal van Suez

 

In plaats van schacht-aandrijving transmissiesysteem dat in het schip van de ladingscontainer, moderne schepen, van toepassing was vooral de schepen van de luxecruise en militaire schepen neig nu om gearless bestuurbare aandrijvingssystemen op te nemen. In dergelijk systeem, is een elektroaandrijvingsmotor in een ondergedompelde peul. De propellereenheid kan 360 graden roteren om manoeuvreerbaarheid en werkende efficiency, met de bewezen capaciteit te verhogen om brandstofverbruik door maximaal 20 percenten te snijden in vergelijking met de traditionele systemen van de shaftlineaandrijving. De sleepringen zijn onvervangbare componenten in het systeem.

 

JINPAT-de Elektronika is een deskundige van de misstapring. JINPAT heeft in het ontwikkelen van grote huidige de misstapring van 60 mw voor gearless bestuurbaar aandrijvingssysteem slagen. Keurt de grote huidige de misstapring van LPA000-034000 JINPAT voor schip peuldragende propeller moduleontwerp goed. Deze misstapring bestaat uit 3 belangrijke modules, namelijk de grote huidige module, de zwakke huidige module en de pneumatische/hydraulische module. In het vroegere deel, zijn er 3 4000A-kanalen. En in de zwakke huidige module, zijn er zes 6A-kanalen, twee 3A-kanalen en tweeënzeventig signaalkanalen. Zoals voor de pneumatische hydraulische module, zijn er 11 vloeibare kanalen en 1 gaskanaal. Dergelijk model van de misstapring is met hoog beveiligingsniveau en toont grote schok en effectduurzaamheid, uitstekend waterbewijs aan.

                                                     laatste bedrijfsnieuws over JINPAT-de Sleepringen verlenen de Dienst aan de Betere Systemen van de Schipaandrijving  0

Grote Huidige de Misstapring van JINPAT voor Bestuurbaar de Aandrijvingssysteem van Gearless

JINPAT doet momenteel onderzoek naar de ring van de propellermisstap met krachtigere prestaties. Het vooruitzicht is zeer optimistisch. Contact JINPAT om meer grote huidige modellen van de misstapring te weten te komen die in uw toepassingen passen!

Contactgegevens