China roterende misstapring fabrikant

 JINPAT-Elektronikaco., Ltd

 

Uw Verzoek Onze Opdracht

nieuws

March 30, 2021

JINPAT-Sleepringen voor Windturbines

De windenergie is een eerder groene en schone energie. Zo, vandaag vinden de windturbines uitgebreider gebruik.

Voor het grote type, traditionele windturbine, ongeacht zijn bladen om de kinetische energie van de wind te verzamelen, is een misstapring ook installeert in de as om de generatorbladen toe te staan om volgens de veranderende richting van de winden aan te passen. JINPAT ontwikkelt LPW-reeks en SPT-reekssleepringen vooral voor grote windturbines die zich van 0,75 aan 5.0MW uitstrekken. JINPAT-de sleepringen voor windturbogenerator staat transmissie met meerdere kanalen van hoge machtsstroom toe.

 

Zoals voor V.A.W.T., de verticale turbine van de aswind, zijn die rollen rond de binnenperimeter van de rotor worden opgesteld die via misstapring met een veranderlijke die stroom voor het variëren van de weerstand en de hoeveelheid elektriciteit verbonden worden voor bepaald t/min wordt geproduceerd. JINPAT-ring van de capsulemisstap lpc-0330, is één van de vertegenwoordigers voor VAWT.

                                            

JINPAT-Ring van de Capsulemisstap lpc-0330 voor VAWT

JINPAT-de sleepringen voor windturbine keuren geavanceerde het verzegelen techniek goed, en tonen daarom goede eigenschappen tegen vochtigheid aan. De contactmaterialen waarborgen uiterst - de lage wrijving, en verzekert daarom het lang productleven van de sleepringen. De eigenschappen als zulke maken JINPAT-sleepringen eerder concurrerend wanneer het overwegen van modellen voor het platform van de windturbine.

Voor meer informatie van JINPAT-de sleepringen van de windturbine, voel vrij om en onderzoek naar ons te verzenden!

Contactgegevens