China roterende misstapring fabrikant

 JINPAT-Elektronikaco., Ltd

 

Uw Verzoek Onze Opdracht

nieuws

April 1, 2021

De Grote Huidige Sleepringen van JINPAT voor Marine Cranes

De mariene kranen zijn geïnstalleerd op het vrachtschip of het zeeplatform om het opheffen van ladingen of bouwmaterialen uit te voeren. De sleepringen zijn belangrijke componenten van deze toepassing. De schouders van de misstapring de taak om belangrijke controlesignalen zoals gaspedaalsignalen, hoeksignalen over te brengen terwijl het verstrekken van constante aandrijving aan de kraan.

laatste bedrijfsnieuws over De Grote Huidige Sleepringen van JINPAT voor Marine Cranes  0

Marine Cranes in Verrichting

Nemend het mariene milieu in overweging, JINPAT-heeft de Elektronika met een professioneel en ervaren R&D-team, grote huidige sleepringen speciaal voor mariene kranen ontwikkeld. Neem grote huidige de misstapring LPA000-07100-0310-05S van JINPAT bijvoorbeeld, neemt het de huisvesting van het roestvrij staalgeval die op extra bescherming aan de eenheden van de misstapring biedt. Met bescherming het sorteren van IP68, kunnen de grote huidige sleepringen van JINPAT ononderbroken blootstelling aan zoutwater, extreme temperaturen en effecten weerstaan. De misstapring leeft volgens militaire klassennormen na en is explosief-bewijs.

Grote Huidige de Misstapring LPA000-07100-0310-05S van JINPAT

Er zijn zeven 100A-kanalen en drie 10A-kanalen in grote huidige de misstapring LPA000-07100-0310-05S van JINPAT. Terwijl het handhaven van uitstekende elektrische prestaties in 360 graadomwenteling, veroorzaakt de grote huidige de misstapring van JINPAT bijna geen elektrolawaai. De geavanceerde en geraffineerde waarborgen van de vezelborstel contacteren en vlotte omwenteling, en begiftigt de eenheid van de misstapring met langere levensduur.

Contact JINPAT voor meer modellen of maatoplossingen van de misstapring!

Contactgegevens