China roterende misstapring fabrikant

 JINPAT-Elektronikaco., Ltd

 

Uw Verzoek Onze Opdracht

nieuws

March 23, 2021

Major Model Types van de Hybride Sleepringen van JINPAT

De misstapring wordt ook genoemd collectorring. De laatstgenoemde wordt vaker gebruikt door mensen in de militaire industrie. De collectorring is een onontbeerlijke component van vele wapens en militaire apparaten. Aangezien de moderne militaire apparaten verfijnd en hoogst technisch zijn, neigen de sleepringen op hen hoogst worden geïntegreerd. Als fabrikant van de misstapring met een lange geschiedenis, JINPAT-heeft de Elektronika honderden militaire sleepringen ontwikkeld, de meesten waarvan hybride sleepringen zijn. Laat nu een blik bij de belangrijkste modellen van de hybride sleepringen van JINPAT nemen.

Om te beginnen met, leren over de Optische Elektronische hybride sleepringen van JINPAT. Deze hybride oplossing wordt over het algemeen gemaakt door een elektromisstapring met een optische misstapring te integreren. De kleine optische elektronische hybride misstapring bestaat uit één enkele ring van de wijze optische misstap. Deze hybride oplossing wordt toegepast in toezichtcamera's en ander verkenningsmateriaal. In termen van zware machinesfaciliteiten, zoals krukken voor militaire cruise, worden de optische elektronische sleepringen met multi-mode vaak gebruikt. Met de ontwikkeling en de innovatie, zullen de optische elektronische sleepringen spoedig toegepast worden op het radarsysteem.

Hybride de Misstapring LPT000-0230-0405-23S van JINPAT

Ten tweede, zijn de sleepringen ook belangrijk in diverse radarsystemen met roterende antenne. Deze sleepringen zijn of integratie van de ring van de hoge frequentiemisstap en de ring van de pannekoekmisstap of de ring van de hoge frequentiemisstap en door droeg misstapring. De hoge frequentie roterende verbinding is door over het algemeen geïnstalleerd in de gatenstructuur. Deze oplossing is toepasselijk wanneer het aantal van het kanaal van het hoge frequentiesignaal geen 4 overschrijdt.

Een andere hybride oplossing van de misstapring voor radar is de traditionele misstapring bedradingsmethode goed te keuren. Dit hybride sleepringen is met meer dan 4 kanalen van het hoge frequentiesignaal. Zo kunnen zij in radar met een relatieve hoge piekmacht passen. Dergelijke integratie is over het algemeen gebaseerd op door de ring van de gatenmisstap met droeg diameter tot 60mm. Voor dergelijke stichting, uitstekende prestaties van ALS de signalen kunnen worden verzekerd. De verandering van de fasehoek kan onder 8° worden gehouden. De fasecoherentie tussen verschillende groepen is onder 2° terwijl de isolatieweerstand over 65Db is. De vertragingstijd tussen diverse groepen wordt gehouden onder 0.1ns.

Contactgegevens